0.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

„Голф“ со кумановски регистрерски таблички паднал во реката Вардар

„Голф“ со кумановски регистрерски таблички паднал во реката Вардар, а спасувачките екипи го бараат возачот и евентуалните патници ако имало во него

„Голф“ со кумановски регистрерски таблички паднал во реката Вардар, а спасувачките екипи го бараат возачот и евентуалните патници ако имало во него. Случајот е пријавен...

Latest news

- Advertisement -spot_img