7.9 C
Ohrid
Wednesday, November 30, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Годишна конференција на Берзата во Охрид

Годишна конференција на Берзата во Охрид

За подобра системска подготовка на оперативната постапка, апелираме оданочувањето на капиталната добивка од акции и удели да се одложи за уште една година поради потребата од нејзино поедноставување –...

Latest news

- Advertisement -spot_img