-1.1 C
Ohrid
Sunday, February 5, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Главните команданти се бранат

Главните команданти се бранат, но ова е само „засега“

Откако 959 бранители се предадоа во понеделникот, останатите илјада украински војници со нивните команданти сè уште ја бранат својата позиција во фабриката за челик...

Latest news

- Advertisement -spot_img