7.6 C
Ohrid
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Германија и натаму наш најголем трговски партнер

Германија и натаму наш најголем трговски партнер

Вкупната вредност на извозот од земјава во периодот јануари – јуни 2022 година изнесува 4, 09 милијарди евра и бележи раст од 20,2 отсто...

Latest news

- Advertisement -spot_img