-0.1 C
Ohrid
Tuesday, January 31, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Врвот на метеорскиот дожд Персеиди е пред нас

Врвот на метеорскиот дожд Персеиди е пред нас

Како и секое лето, така и оваа година е можно да се набљудува метеорскиот дожд Персеиди од Земјата. Ројот, кој инаку е активен од...

Latest news

- Advertisement -spot_img