More
  - Advertisement -spot_img

  TAG

  Во текот на минатата година забележани се поразителни економски резултати

  Во текот на минатата година забележани се поразителни економски резултати

  Драстичен раст на бројот на затворени компании минатата година. Податоците говорат дека ланската година била погубна за приближно 7.000 компании или поточно 6.993 фирми...

  Latest news

  - Advertisement -spot_img