7.9 C
Ohrid
Thursday, December 1, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Во склоп на комплексот „Гранд Скопје“ се предвидува и нов урбан парк налик парковите во светските метрополи

Во склоп на комплексот „Гранд Скопје“ се предвидува и нов урбан парк налик парковите во светските метрополи

Во склоп на комплексот „Гранд Скопје“ се предвидува и нов урбан парк налик парковите во  светските метрополи, најавува компанијата МГ Фешн која го гради...

Latest news

- Advertisement -spot_img