9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Во Македонија има 51 лице на 100 години

Во Македонија има 51 лице на 100 години

Жените во Македонија живеат подолго од мажите. Ова може да се заклучи од резултатите што ги објави Државниот завод за статистика (ДЗС) по спроведениот...

Latest news

- Advertisement -spot_img