25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Во Загреб веќе два месеца владее епидемија на хепатитис А или заразна жолтица

Во Загреб веќе два месеца владее епидемија на хепатитис А или заразна жолтица, а најголем број заболени се средношколци

Во Загреб веќе два месеца владее епидемија на хепатитис А или заразна жолтица, а најголем број заболени се средношколци, објави Јутарњи лист. „Од почетокот на...

Latest news

- Advertisement -spot_img