9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Во акција е и словачкиот хеликоптер Black Hawk

Во акција е и словачкиот хеликоптер Black Hawk

Во четвртокот, словачкиот хеликоптер Блек Хок, исто така, дојде да помогне во гаснењето на пожарот од големи размери на Карстот. Пожарот, кој е најголем...

Latest news

- Advertisement -spot_img