-1.1 C
Ohrid
Sunday, February 5, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Владата со парите ќе отплаќа стари долгови

Владата со парите ќе отплаќа стари долгови

Владата донесе одлука за издавање хартии од вредност на германскиот пазар, обврзница позната како „Namensschuldverschreibungen”, односно NSV, во износ од 250 милиони евра. Како...

Latest news

- Advertisement -spot_img