7.6 C
Ohrid
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Владата конечно одлучи: Пељешкиот мост ќе се вика - „Пељешки мост“

Владата конечно одлучи: Пељешкиот мост ќе се вика – „Пељешки мост“

Мостот помеѓу градот Комарна на копното и градот Бријест на полуостровот Пељешац, со што ќе го поврзе крајниот југ со остатокот од земјата, и...

Latest news

- Advertisement -spot_img