8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Владата има иницијални преговори за закуп на складиштен простор на гас во Бугарија откако увиде дека обезбедувањето гас може да биде проблем за компаниите кои го користат

Владата има иницијални преговори за закуп на складиштен простор на гас во Бугарија откако увиде дека обезбедувањето гас може да биде проблем за компаниите...

Владата има иницијални преговори за закуп на складиштен простор на гас во Бугарија откако увиде дека обезбедувањето гас може да биде проблем за компаниите...

Latest news

- Advertisement -spot_img