17.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Високите температури го зголемуваат ризикот од ненадеен срцев удар

Високите температури го зголемуваат ризикот од ненадеен срцев удар

Фондацијата Хрватска Heart House ги предупредува граѓаните на бројните опасности од високите жештини за кардиоваскуларните пациенти, како и за здравата популација и ги повикува...

Latest news

- Advertisement -spot_img