0.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Бислимоски

Бислимоски: Поради трендот на преминување од слободниот на регулираниот пазар на електрична енергија, кој прво започна со општините, заклучно со 30 јуни годинава беше...

Поради трендот на преминување од слободниот на регулираниот пазар на електрична енергија, кој прво започна со општините, заклучно со 30 јуни годинава беше направен...

Бислимоски: Доколку АД ЕСМ го одржи планираното производство на електрична енергија не верувам дека по 31 декември ќе има потреба од зголемување на цената...

Доколку АД ЕСМ го одржи планираното производство на електрична енергија не верувам дека по 31 декември ќе има потреба од зголемување на цената на...

Бислимоски: Превземавме и ќе допреземеме одреден сет на мерки со цел да избегнеме зголемување на цената на електричната енергија

Превземавме и ќе допреземеме одреден сет на мерки со цел да избегнеме зголемување на цената на електричната енергија. Да видиме каде сме, што сме,...

Бислимоски: Електродистрибуција ќе мора најмалку 4 пати годишно да ги чита струјомерите

Електродистрибуција ќе мора најмалку 4 пати годишно да ги чита струјомерите, изјави директорот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски денеска по средбата со...

Latest news

- Advertisement -spot_img