8.9 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Бели дамки на ноктите: Зошто се појавуваат и како да се ослободите од нив?

Бели дамки на ноктите: Зошто се појавуваат и како да се ослободите од нив?

Како и вашата коса и кожа, така и ноктите се менуваат со текот на времето. Ноктите се направени од протеин познат како алфа-кератин кој...

Latest news

- Advertisement -spot_img