5.9 C
Ohrid
Sunday, November 27, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

а потоа и Шведска за прием во НАТО не ја носи хрватскиот претседател

Одлуката за тоа дали Хрватска ќе ја блокира Финска, а потоа и Шведска за прием во НАТО не ја носи хрватскиот претседател, туку хрватскиот...

Одлуката за тоа дали Хрватска ќе ја блокира Финска, а потоа и Шведска за прием во НАТО не ја носи хрватскиот претседател, туку хрватскиот...

Latest news

- Advertisement -spot_img