8.4 C
Ohrid
Tuesday, December 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

а да трае до април идната 2023 година

Уште само една недела има Собранието да ја изгласа кризната состојба во државата, која е предложено да почне на 1 октомври, а да трае...

Уште само една недела има Собранието да ја изгласа кризната состојба во државата, која е предложено да почне на 1 октомври, а да трае...

Latest news

- Advertisement -spot_img