25.9 C
Ohrid
Wednesday, July 6, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Албанија ги укина ограничувањата воведени за да се спречи ширењето на коронавирусот.

Од денеска, Албанија ги укина ограничувањата воведени за да се спречи ширењето на коронавирусот

Од денеска, Албанија ги укина ограничувањата воведени за да се спречи ширењето на коронавирусот.   Според одлуката на Национален комитет за справување со пандемијата, донесена...

Latest news

- Advertisement -spot_img