8.9 C
Ohrid
Friday, December 9, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

АКТИВНОСТИ ЗА РАСЧИСТУВАЊЕ НА РЕЧНОТО КОРИТО НА РЕКАТА „КОСЕЛСКА“

АКТИВНОСТИ ЗА РАСЧИСТУВАЊЕ НА РЕЧНОТО КОРИТО НА РЕКАТА „КОСЕЛСКА“

Екипи на јавните претпријатија „Охридски комуналец“ и „Водовод“ од денес работат на расчистување на речното корито на реката „Коселска“. Активностите се одвиваат по налог...

Latest news

- Advertisement -spot_img