2.9 C
Ohrid
Sunday, November 27, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

АКТИВНОСТИ ЗА МИЕЊЕ НА УЛИЦИ ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ

АКТИВНОСТИ ЗА МИЕЊЕ НА УЛИЦИ ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ

Со цел да се подигне нивото на јавна чистота, екипите на ЈП „Охридски Комуналец“ рано утринава спроведоа активности за миење на улиците во Стариот...

Latest news

- Advertisement -spot_img