9.6 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

CATEGORY

Урбани Вести

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 2

РЕГОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА 2

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОПШТИНА ОХРИД

Се  известуваат жителите од улица „Даме Груев“ и останатите охриѓани  дека во понеделник на 03.10. 2022 година околу потегот кај Старото Кино ќе започнат...

Измина и последниот ден на традиционалниот ,,Преспански Јаболкобер” 2022

Измина и последниот ден на традиционалниот ,,Преспански Јаболкобер” 2022. Традиционално како и секоја година така и оваа на празникот Крстовден, заедно со колегите Градоначалникот на...

НСДП – РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА

РЕГИОНАЛНА СРЕДБА НА ОПШТИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ОД ИЗБОРНА ЕДИНИЦА

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид со честитка по повод празникот 28 Септември – Меѓународен ден на Бошњаците

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите припадници на бошњачката заедница им го честита 28 Септември – Меѓународниот ден на Бошњаците. Бошњаците се дел од Република Македонија...

Владата донесе Одлука за прифатливоста на предлогот за прогласување на Белчишко Блато за заштитено подрачје во категорија IV – Парк на природа

На денешната 85-та седница, Владата донесе Одлука за прифатливоста на предлогот за прогласување на Белчишко Блато за заштитено подрачје во категорија IV – Парк...

Третиот ден од традиционалниот ,,Преспански Јаболкобер” помина во духот на спортот

Третиот ден од традиционалниот ,,Преспански Јаболкобер” помина во духот на спортот. Се одигра меморијалниот фудбалски турнир ,,Благој Котларовски Баги” на кој што учество зедоа четири...

СРЕДБА ПОМЕЃУ ДИРЕКТОРИТЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УЧИЛИШТА И ПРЕТСТАВНИЦИ НА СВР ОХРИД

Владата континуирано презема мерки за да обезбеди сигурно и стабилно снабдување со топлинска енергија за граѓаните на Скопје. „Во овој момент се финализираат преговорите за...

УЧЕСНИЦИТЕ НА 13ТАТА ШКОЛА ЗА МЛАДИ ЛИДЕРИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ОХРИД

Учесниците на 13тата Школа за млади лидери која е во организација на поранешниот претседател на Република Македонија, Ѓорѓе Иванов, денес, беа во посета на...

НАЈНОВО

- Advertisement -spot_img