9.9 C
Ohrid
Thursday, December 8, 2022
- Advertisement -spot_img

CATEGORY

Досие

(ФОТО) Болниците ординираат терапии со лекови со поминат рок од 150 дена, Беким Сали мува не го лази…

Пети ден молк на министерот за здравство Беким Сали „Мали Бујар“ ,а во врска со настанот во Охридската Болница , каде на пациент му...

Кристина Крлеска Деспотовска – „Имав трновит животен пат , од возач на Товарно возило-Џубретарка во Комуналец, ракувач со алатни машини ,до директор,никој нема...

-„Ми завидуваат затоа што сум способна,живеам напатен мачен живот,сама се борев за секое работно место!!.Бев возач на  камион џубретарка во Комуналец,секој ден бев со...

Архимандритот Нектариј монашкото чудо на православието

Архимандритот Нектариј, игумен на светинаумовиот манастир во Охрид е само еден од неколкумината кој во изторијата на православаната црква ја имал таа обврска и...

За директорот на Здравствен дом Вевчани излечен пациент да ти бил изгубен муштерија!?

Африм Гаши не го дава Мали Бујар алијас Беким Сали,ама ниту СДСМ  го дава Јовче Стојкоски,поточно криминогените типчина ги поврзува само една цел,КРИМИНАЛ. За утешение...

Јовче Стојкоски Здравствен дом – Вевчани : Вевчански глисти за вевчански изборни листи?!

Една фотографија милион зборови!!! На приложената фотографија има три лика, првиот поранешен градоначалник на Општина Вевчани од редовите на СДСМ Сашо Јанкоски,на средина ,централната...

Беким Сали и Јовче Стојкоски со порака до народот : Колку тоа е’ едноставно да живеете во состојба на пропаѓање!!!

Колку тоа е' едноставно да живеете во состојба на пропаѓање? Колку е тоа „прогресивно“ кога криминалот само го мултиплициравте до олимписки височини или, што...

(Ексклузивно) Беким Сали и Јовче Стојкоски до лажниот лекар Коруноваски-Ќе ти ги завршиме двата испити и ќе ти дадеме положен државен испит само да...

Нов скандал во режија на министерот за здравство Беким Сали (Мали Бујар) во тандем со директорот на ЈЗУ Здравствен дом -Вевчани Јовче Стојкоски ,сканадал...

ОХРИДСКАЈ НА 9-ТИ ОКТОМВРИ ПРВИ ОБЗНАНИЈА ЗА ВЛЕЗ НА АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ ВО НОВА ВЛАДИНА КОАЛИЦИЈА И КОЈ СЕ НИВНИТЕ БАРАЊА

Редакцијата Охридскај прва обзнани на 9-ти Октомври 2022 година за влзеот на Алијанс за албнаците влегува во владиното мнозинство. Редакцијата Охридскај под наслов :„ ЕКСКЛУЗИВНО:...

(ЕКСКЛУЗИВНО) ИВАН КОРУНОСКИ ЛАЖНИОТ ЛЕКАР ОД ВЕВЧАНИ ПРЕД ЕДНА НЕДЕЛА ЗАМИНАЛ ВО БЕГСТВО,ОЈО ,БЕKИМ САЛИ И ЈОВЧЕ СТОЈКОСКИ,ЧАКААТ ДА ЗАВРШИ ИСТРАГА?!!

РАЗРЕШЕНА мистеријата во ЈЗУ Здравствен Дом - Вевчани,а воедно предметот е завршен и за министерсѕвото за здравство и министерот Беким Сали, како и за...

Беким Сали чека лажниот доктор од Вевчани да дипломира на Тетовскиот Универзитет и да продолжи да работи

Измама, фалсификување на исправа и надрилекарство, злосторничко здружување, прикивање на кривично дело, се само можните прекршувања на кривичниот законик за кој би требло да...

НАЈНОВО

- Advertisement -spot_img