9.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

CATEGORY

Видео

(ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО) Во Библијата на 16 места се споменува Македонија,Бугарија ниту еднаш!

Деновиве псоебно актуелна е темата за преговорите поврзани на нашата влада со владата на Р.Бугарија.Многу нешта Бугарија сака да присвои,на терет на македонскиот народ...

НАЈНОВО

- Advertisement -spot_img