More

    Џенифер Лопез: Им благодарам на сите што ме излажаа

    spot_img

    Џенифер Лопез имаше малку поинаков список на благодарници кога ја прифати наградата „Генерација“ на MTV Movie & TV наградите во 2022 година. Водителка на настанот беше актерката Ванеса Хаџенс.

    При примањето на наградата (Златни пуканки), 52-годишната актерка рече: „Сакам да им се заблагодарам на сите луѓе кои ми го дадоа овој живот. Сакам да им се заблагодарам на луѓето кои ми дадоа радост и на оние кои ми го скршија срцето. Им благодарам на сите што беа искрени со мене, а исто така и на оние што не беа, што ме излажаа за да пораснам и да станам посилен“. Таа, исто така, им се заблагодари на своите деца, 14-годишните близнаци Макс и Ема, што ја научиле да ја сака, а добила и насолзени очи.

    Пејачката се уште не застанала. „Сакам да им се заблагодарам на сите луѓе кои ми кажаа во лице или кога не бев во просторијата дека не можам да го сторам тоа. Навистина мислам дека немаше да успеам без тебе, но сигурно немаше да успеам без навивачите“.

    Наградата, која ѕвездата ја доби за најдобра песна, им оддава почит на саканите актери чии различни придонеси, и на филм и на телевизија, ги претворија во локални имиња“, се вели во соопштението.

    Претходните приматели се: Скарлет Јохансон, Двејн „Карпата“ Џонсон, Крис Прат, Вил Смит, Рис Витерспун, Роберт Дауни Џуниор, Марк Волберг, Сандра Булок, Џејми Фокс, Џони Деп, Бен Стилер, Адам Сендлер, Мајк Мајерс, Том Круз, Џим Кери и целата франшиза Fast & Furious.

    Актерската кариера на Џенифер Лопез датира со децении. Некои од нејзините најнезаборавни улоги се Селена во истоимениот филм од 1997 година, главната улога во филмот Hustlers (The Wall Street Deceivers). Таа, исто така, глумеше во неколку романтични комедии, вклучувајќи го и хитот The Wedding Planner, Maid in Manhattan (It Happened in Manhattan) и неодамна во Marry Me (Marry Me). Во март ја доби наградата Икона за нејзината музичка кариера.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img