More

    Кристијан Лубутин лансираше специјална хуманитарна колекција обувки

    spot_img

    За нивната летна колекција на обувки, култниот бренд Christian Louboutin се здружи со актерите и брачната двојка Сабрина и Идрис Елбо за втората сезона од успешната колекција Walk a mile in my shoes.

    Како еден од најпродаваните светски брендови за обувки, Christian Louboutin останува релевантен преку својот атрактивен дизајн, квалитет и подигање на културната свест. За пролетта и летото 2022 година, Сабрина и Идрис Елба повторно му се придружија на брендот за втората сезона од успешната колекција Walk a Mile и My Shoes. Енергичната ограничена колекција содржи мешавина од избрани модели за мажи и жени, вклучувајќи бели патики Louis Junior Spikes, елегантни црни чевли со врвки од Greggy Chick и пар бели графички патики за мажи 2002 sl Low. Секој чевел, создаден заеднички од г-дин и г-ѓа Елба и г. милиони од неговото основање. во 2021 година.

    Со воспоставување силни врски со брендот и истакнување на новата колекција за семејството и заедницата, креациите на двојката Елба се нивни лични приказни. Сандалите Maryam на Сабрина и се посветени на нејзината мајка, а патиките Идрис ’2002SL се именувани по неговиот роден град Сиера Леоне. Други стилови вклучуваат портокалови и црвени влечки со еспадрили, кои се дел од „колекцијата на промени“, каде што 100% од приходите одат директно во шест различни добротворни организации, вклучувајќи ги фондациите AfriKids и Casa 93.

    Сабрина за новата колекција рече: „Гледајќи што направивме со првата колекција и влијанието што го имавме, чувствувам чест што можам да продолжам“. Г-дин Louboutin додава: „Празнување е кога правиш нешто што функционира на повеќе начини и им помага на луѓето – и им помага на организациите“.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img