More

    Акција на СН Осигурителен Брокер и Инвенсис – осигурај се и добиј попуст на Samsung клима

    spot_img

    Со цел да обезбедат поголеми поволности за своите клиенти, СН Осигурителен брокер АД Битола и Инвенсис ДООЕЛ Скопје овозможуваат 10% попуст на набавка на Samsung клима за сите кои што ќе склучат осигурителна полиса над 3.000 денари за приватно здравствено осигурување, осигурување на имот и домаќинство или каско осигурување во СН Осигурителен Брокер.

    Во рамките на промотивната кампања предвиден е попуст за следните типови Samsung клими:

    • AR од 3,5 киловати и Luzon од 5 киловати
    • Wind free од 3,5 и 5 киловати

    Се работи за високо енергетски, ефикасни клима уреди Samsung, кои овозможуваат рамномерно распоредување на температурата низ цела просторија, ниска потрошувачка на електрична енергија и паметно ладење преку функцијата на вештачка интелигенција. Wind Free технологијата значи ладење и греење без непријатно дување и бучава, освен тоа на режим на континуирана работа има можност да заштеди до 77% електрична енергија.

    Во овие жешки денови набавката на високо енергетска и ефикасна клима е полесна со СН Осигурителен брокер и Инвенсис.

     

    За да добиете попуст за Samsung клима обратете се до најблиската подружница на СН Осигурителен брокер (https://snbroker.mk/lokacii/) во вашиот град и обезбеде осигурителна полиса за:

    • Приватно здравствено осигурување (https://snbroker.mk/osiguruvanja/dzo/), со кое за само 515 денари месечно добивате пристап до сите приватни здравствени установи во државата.
    • Осигурување на имот и домаќинство (https://snbroker.mk/osiguruvanja/osiguruvanje-na-imot/), со кое имате можност за осигурување на домот и членовите на домаќинството со пакетот СН ДОМ по цени веќе од 1200 денари годишно.

    или

    Дополнителни информации може да добиете и на: www.invensis.com.mk, info@invensis.com.mk, www.snbroker.com.mk, како и на телефоните 070 371 333 и 15 770.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img