24.9 C
Ohrid
Thursday, July 7, 2022

ЈП Национален Парк Галичица ги известува сите посетители на паркот дека нема забрана или ограничено движење низ паркот

НАЈЧИТАНО

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО