16.9 C
Ohrid
Friday, July 1, 2022

ЈП Градски Пазар Охрид -НА ИЗБРАНИОТ НАЈПОВОЛЕН ПОНУДУВАЧ ОД ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ МУ СЕ ЗАБРАНУВА ИЗНАЈМУВАЊЕ ИЛИ ПРЕНЕСУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА КОРИСТЕЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА НА ТРЕТИ ЛИЦА!

НАЈЧИТАНО

ИЗВЕСТУВАЊЕ
Почитувани учесници на јавниот повик за изнајмување урбана опрема и локации за поставување детски реквизити за забава:
Ве известуваме дека, како што е и наведено во точка 3 од Огласите за изнајмување урбана опрема ,,Доставување на пријави,, – НА ИЗБРАНИОТ НАЈПОВОЛЕН ПОНУДУВАЧ ОД ЕЛЕКТРОНСКОТО ЈАВНО НАДДАВАЊЕ МУ СЕ ЗАБРАНУВА ИЗНАЈМУВАЊЕ ИЛИ ПРЕНЕСУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА КОРИСТЕЊЕ НА УРБАНА ОПРЕМА НА ТРЕТИ ЛИЦА!
Доколку се затекне непочитување на условите наведени во Огласот на закупувачот веднаш ќе му биде одземено правото на користење на урбаната опрема.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО