22.9 C
Ohrid
Friday, August 12, 2022

Што вели нумерологот за јули? Што ни носи и што менува?

НАЈЧИТАНО

Прогноза за јули преку нумеролошка перспектива.

Познатиот словенечки нумеролог Лили Сорум вели дека јули ќе биде најмалку емоционално интензивен месец во годината, но тоа не значи дека ќе биде досаден. Ајде да видиме што напиша таа.

Ајде да размислиме со глава
Дојде време за интроспекција, гледање во себе и правење нас самите. Време кога се откриваат разни тајни. Сега не е важно што ќе кажат соседите, туку што ќе кажете вие. Јули може да открие некоја нова вистина која претходно била скриена од очите. Отворете се за необични сознанија, животот ќе може да ве изненади.

Секогаш ќе бидеме опкружени со луѓе кои не се согласуваат со нас. Спротивните мислења можат да ни понудат поинаква перспектива за иста ситуација, личност или врска. Да го искористиме ова време за да ги истражиме фактите и да формираме сопствено мислење.

Бројот 7 предвидува време за личен раст
Влијанието на бројот 7 нè охрабрува да ја пронајдеме сопствената вистина по која треба да дејствуваме. Сега е совршено време да го промениме ако не нè поддржува или едноставно повеќе не ни важи. Во животот секогаш имаме шанса да се предомислиме. За тоа време, полесно ќе пристапиме до мисловните обрасци кои силно делуваат на нашето несвесно ниво. Дали ќе биде можно да се сменат? Веројатно не, но не е невозможно. Во текот на нашите животи формиравме и зајакнавме одредени шеми на размислување. Апсурдно е да се претпостави дека тие едноставно ќе се расипат.

Јули, помалку динамичен месец
Секој од нас е вреден дел од светот. Секој од нас е капка што го сочинува океанот. Дури и навидум безначаен чин, како што е поставување на сад со вода за животните кои живеат надвор во летните горештини, е чин кој е придонес. Да се ​​чека или да се мисли дека некој друг треба да го направи тоа е да ја пренесеш сопствената моќ на другите.

Јули ќе биде време на истражување. Дел од месецот енергиите се смируваат и на тој начин ја овозможуваат потребната проникливост и време за себе. Земи го. Прочитајте добра книга, слушајте предавање, посетете работилница, бидете активни.

Август повторно ќе биде подинамичен месец, кој ќе очекува да се движиме и да бидеме одлучни. Затоа, јули е повеќе фокусиран на умот и подобрување на квалитетот на личноста како личност. Направете се што е во ваша моќ за да ги остварите вашите соништа.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО