16.9 C
Ohrid
Thursday, September 29, 2022

Хортикултурно уреден дворот на џамијата Емин Махмут

НАЈЧИТАНО

Екипите на „Паркови и зеленило” хортикултурно го уредија дворот на џамијата Емин Махмут.

Отстранета е дивата жбунеста вегетација, извршено е тековно одржување на тревната површина, зимзелените садници се декоративно обликувани и просторот е оплеменет со засадување на цветен сезонски расад. Активностите се реализирани по претходнo добиено барање.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО