26.9 C
Ohrid
Tuesday, July 5, 2022

Трауми од детство

НАЈЧИТАНО

Купуваш тост од најголемите, седнуваш на клупа во школскиот двор, се спремаш за јадење, и оп, ете ти го другарот од клас кој се загледува во тостот и те замолува да му дадеш гриз.

И во моментот кога ќе му дадеш гриз, практично се случува „криминал“. Ќе ја отвори тоа устата како ламја и ти одгризува пола тост. Плус, ти се смее во фаца дека те зафркнал, а сите околу му аплаудираат.

Трауми од детство, нели?

Е, тоа вака отприлика изгледаше:

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО