17.1 C
Ohrid
Wednesday, May 25, 2022

Србин се сетил како да ги привлече жените

НАЈЧИТАНО

Што да прави човек кој не личи на Рики Мартин, а сака да личи? И што да прави ако причината поради којашто не му оди баш најдобро со жените лежи токму во тоа што не личи на Рики Мартин?

Е, тогаш, ќе ја натера сестра си да го шминка за да личи на Рики Мартин. Како овој луд Србин, на пример.

До душа, овој не личи на Рики Мартин ни со шминка, ни без шминка. Ама му успева со жените.

Прочитајте:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО