21.5 C
Ohrid
Saturday, August 20, 2022

Се омажила на Ѓурѓовден, невиноста ја загубила на Видовден

НАЈЧИТАНО

Едното за Ѓуровден, другото за Видовден, третото за Спасовден…

Кога си премногу отворена за јавноста, кога раскажуваш во детали и кога некој само ќе ја продолжи низата…

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО