27.9 C
Ohrid
Tuesday, August 16, 2022

РЕШЕНИЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДИ ЗА ТАЛЕНТИРАНИ УЧЕНИЦИ

НАЈЧИТАНО

Врз основа на член 50 од Законот за Локална самоуправа член 34 од Статутот на општина Охрид, согласно Г2 програмата за поттикнување на развојот на туризмот на општина Охрид за 2022 година точка 1. 5- Фонд за иновации, Правилникот број 08-2982/8 од 15.03.2022 и Јавниот повик број 09-2232/3 од 29.03.2022, а со цел поттикнување  на иновативните идеи од областа на технологијата, унапредување на технолошкиот процес како и заштитата на животната средина, а врз основа на записникот број 26-2232/4 од 13.07.2022 и Предлог извештајот бр.26-2232/5 од 13.07.2022, Градоначаникот го донесе следното:

РЕШЕНИЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДИ ЗА ТАЛЕНТИРАНИ УЧЕНИЦИ

 

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО