24.9 C
Ohrid
Thursday, July 7, 2022

Решението на bh. културолог: „17 начини да се подели Босна и Херцеговина“

НАЈЧИТАНО

Граѓаните на Босна и Херцеговина во регионот и во светот се познати по смислата за хумор, дури и кога се во прашање најтешките теми.

Во сегашната ситуација кога станува збор за распуштање на делот од државата за кој се залага СНСД, реорганизација и создавање на нови субјекти кои ги бара ХДЗ БиХ на чело со Драган Човиќ, некои тоа го искористија за целата ситуација да ја претворат во шега и да донесат насмевка на многумина.

Така е bh. Културологот Емир Исовиќ на Фејсбук понуди оригинално решение: „17 начини да се подели Босна и Херцеговина“. Тој привлече големо внимание и пофалби од корисниците на мрежата кои со ентузијазам ги прифатија неговите предлози.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО