14.4 C
Ohrid
Tuesday, September 27, 2022

РЕКОНСТРУИРАНО Е СПОРТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ПРИ ОУ ,,БРАТСТВО ЕДИНСТВО,, НАС.ЛЕСКАЈЦА – Охрид

НАЈЧИТАНО

Екипа на ЈП Градски Пазар Охрид изврши комплетна реконструкција на спортското игралиште во ОУ ,,Братство Единство,,- нас.Лескајца.
Извршена е комплетна реконструкција на трибината и клупите околу игралиштето,комплетно се реновирани спортските реквизити(стативите и кошот),а поставена е и нова мрежа на заштитната ограда околу игралиштето.
Можно е да е слика од надвор
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО