5.2 C
Ohrid
Wednesday, November 30, 2022

РЕКОНСТРУИРАНИ ТОАЛЕТИТЕ ВО ПОДРАЧНИОТ ОБЈЕКТ НА ООУ „КОЧО РАЦИН“ ВО ДОЛНО ЛАКОЧЕРЕЈ

НАЈЧИТАНО

Завршија работните активности за реконструкција на тоалетите во подрачниот училишен објект на ООУ „Кочо Рацин“ во село Долно Лакочереј.

Извршена е нивелација на подовите во тоалетите, поставени се нови подни плочки и извршена е демонтажа и монтажа на санитраните елементи.

Активностите се реализирани со средства од буџетот на Општина Охрид во рамки на Програмата за капитални инвестиции во областа на основното образование.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО