8.4 C
Ohrid
Wednesday, December 7, 2022

Расчистен просторот под црквата Св.Богородица Перивлепта

НАЈЧИТАНО

Екипите на Ј.П.„Охридски Комуналец„ го расчистија просторот под црквата Св.Богородица Перивлепта од несоодветно депониран отпад.

Иако не се работи за јавна површина, во интерес на граѓаните и сите туристи кои го посетуваат овој локалитет, пристапивме кон расчистување на расфрланиот комунален отпад, зелен отпад и разновиден шут.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО