12.9 C
Ohrid
Friday, May 20, 2022

ПРАЗНИЧНИ ПАКЕТИ ЗА ЛИЦА ОД СОЦИЈАЛЕН РИЗИК

НАЈЧИТАНО

По повод велигденските празници, градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков и секретарот Александар Китески доделија пакети со прехранбени производи и средства за хигиена на лица од социјален  ризик. Дел од пакетите беа доставени во студентскиот дом „Никола Карев“, каде оваа категорија луѓе користат услуги, а дел во црквата Св. Богодродица – Каменско за  верниците.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО