16 C
Ohrid
Tuesday, May 24, 2022

Полициска акција во дискотек „ХАНГАР“ во Охрид, затекнати малолетници и недоследнсото во работењето!

НАЈЧИТАНО

На 01.05.2022 година од 00 до 05 часот, полициски службеници од СВР Охрид и инспектори од Државниот пазарен инспекторат, Управата за јавни приходи и трудова инспекција, извршија контроли по угостителските објекти во Охрид. Притоа, во угостителски објект лоциран на улицата „Стив Наумов“ во Охрид,дискотека „ХАНГАР“, затекнати се повеќе малолетни лица од Охрид и Струга. При контролите, нспекциските служби констатирале повеќе недоследности во работењето од нивна надлежност. По овие основи, изречени се соодветни казни

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО