13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022

Пецаков-ЈП „ВОДОВОД“ Охрид започна со реконструкција на старата и поставување на нова водоводна линија на улицата „Ѓорче Петров”.

НАЈЧИТАНО

ЈП „ВОДОВОД“ Охрид започна со реконструкција на старата и поставување на нова водоводна линија на улицата „Ѓорче Петров”.
Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува комбиниран цевковод од полиетиленски материјал, со профили:
– ф 110 мм во должина од 330 метри.
– ф 90 мм во должина од 80 метри.
– ф 63 мм во должина од 70 метри.
Средствата за реализација на проектот се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Dzole Saveski, Vineta Stojanoska и 17 други
Ми се допаѓа

Коментирај
Сподели
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО