18.9 C
Ohrid
Tuesday, September 27, 2022

Петте животни правила на Џон Вејн

НАЈЧИТАНО

1. Парите не можат да купат среќа, но многу покомотно е да се плаче во Мерцедес отколку на велосипед.

2. Прости му на својот непријател, ама запомни го името на копилето.

3. Помогни му на некој што е во неволја и тој потоа ќе се сети на тебе – кога пак ќе биде во неволја.

4. Многу луѓе се живи затоа што законски не е дозволено да ги убиеш.

5. Алкохолот не решава ниту еден проблем, како впрочем ни – млекото.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО