9.6 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022

ОПШТИНА ОХРИД СЕ ВКЛУЧИ ВО ЕВОПСКАТА НЕДЕЛА НА СПОРТОТ

НАЈЧИТАНО

Општина Охрид активно се вклучи во одбележувањето на Европската недела на спортот. Фокусот е даден на обезбедување можности за сите да бидат активни преку спортско – рекреативни активности.

Одбележувањето започна во ООУ „Св. Климент Охридски“ преку организирање  на спортско –рекреативни активности. Во наредните денови вакви активности ќе се организираат и во другите училишта.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО