„Бодибилдингот беше твојот живот. Не си заборавен, ќе живееш во нашите срца. Ќе те сакаме засекогаш. Ќе направам се што можам за да го одржам твојот сон жив. Те сакам“, напиша  неговата сопруга на Инстаграм.