17.9 C
Ohrid
Tuesday, September 27, 2022

„(НЕ)Писмениот“ Горан Мисоски цели 12 години би, студент со врски во ФТУ Охрид, Џаџка и Грунец за него биле Вундрер Кингови?!

НАЈЧИТАНО

Колку години му беа потребни на пратеникот Горан Мисовски да дипломира на Факултет за туризам и угостителство во Охрид на  катедрата „Осигурување“?!

Охридскај в’чера само обзнани мал дел од пикантната научна историја за пратеникот Горан Мисовски , опишана во мемоарите на професор Миладин Крстаноски во неговата книга-„Животот е песна ако знаеш да пееш“.

Пратеникот Мисовски за прв пат од професорот Крстаноски дознава кога неговата сопруга имала „Безбеден Секс“,гледајќи го Мисовски професорот Крстаноски како  гледа вол во теле , ќенапише професорот Крстаноски во неговите мемоари,но и толку не е страшнотоа како гледа вол во теле,пострашен е еден друг голем факт:

Горан Мисовски  преставува рекордер на македонската политичка сцена во години на студирање на ФТУ Охрид.И , покрај силните врски кој како пратеник ги имал при полагањата на испитите, кој патем не ни знаеле како изгледа книга по предметот кој го полага , Мисовски Факултетот за туризам и угостителство во Охрид го студирал цели 12 години или преставува политичар-студент рекордер на ФТУ Охрид.

За потсетување овој факултет за 4 години го завршиле плејада на кадри кој пред да се запишат на ФТУ Охрид своето образование го калеле во Вечерните училишта низ Македонија, па така легендарниот „Началник“ Митко Џаџка ,Димче Грунец и останати за Горан Мисоски да ти биле  Вундрер Кингови , тие за четири години постанаа магистри ,а на Мисовски му биле потребни 12 години да заврпи на ФТУ Охрид катедра за осигурување?!

Што дочека Македонија ????!!!!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО