20.9 C
Ohrid
Thursday, August 11, 2022

НАЗНАЕНИ НОВИ В.Д. ДИРЕКТОРИ НА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“ – ПЕШТАНИ И „КОЧО РАЦИН“

НАЈЧИТАНО

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Кирил Пецаков, за нов В.Д. директор на ОУ „Св. Наум Охридски“ – Пештани именуван е Илија Стојаноски. Тој доаѓа од редот на вработените.

За В.Д. директор во ОУ „Кочо Рацин“ именувана е Славица Котеска. Славица доаѓа од редот на вработените.

Градоначалникот Кирил Пецаков, на досегашните директори на основните училишта „Св. Наум Охридски“ – Пештани и „Кочо Рацин“, Зоран Целески и Соња Спасеска им се заблагодарува за придонесот и соработката.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО