2.9 C
Ohrid
Monday, January 30, 2023

Културна агенда на КИЦ Битола за оваа недела

spot_img
spot_img
spot_img
Продолжуваме со нова енергија во продуцирање и промовирањето на културни , културно – образовни и други јавни настани. За оваа недела Ви ги најавуваме следните настани;
25.01.2023 Офицерски дом 12.00 ч.
Тркалезна маса – „Поврзаност на образованието, културата и уметноста“ – Вооспоставување на соработка во културните дејности со основните и средните училишта во Општина Битола..
26.01.2023 Офицерски дом 19.00 ч.
Свечено отворање на галериска поставка на Стојан Апчевски
28.01.2023 Офицерски дом 19.00 ч.
Концерт на „Нонет +“ камерен ансамбл на Музичка младина на Македонија
под раководство на диригентот и композитор Ангел Спироски.
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Павле Трајанов предлага да се формира македонско ФБИ

Криминалот ги разорува институциите и го кочи демократскиот развој на државата. Криминалот стана вредносна категорија, а не зло со кое мораме да се справиме....

Ѓоковиќ призна: Користи ново контроверзно правило за да победи во финалето

Откако минатата година беше дури и депортиран, Новак Ѓоковиќ се врати во Австралија и го освои својот 10-ти Австралија опен, со што се израмни...

Нови мерки: Како Netflix ќе ги спречи корисниците да ја споделат својата лозинка?

Првичните извештаи и испитувања во други земји сугерираат дека напорите за одвраќање на споделувањето лозинка ќе бидат релативно благи во почетната фаза, потпирајќи се...
spot_img
spot_img
spot_img