23.1 C
Ohrid
Saturday, August 20, 2022

Конференција за проектот кој е финансиран од Европската Унија – Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – Преспа

НАЈЧИТАНО

Денеска се одржа конференција, во врска со проектот кој е финансиран од Европската Унија – Превенција од ризици за одржливи практики за животна средина за земјоделци – Преспа.
Овај проект е финансиран од Европската Унија со карактер за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Албанија.
Целта на проектот е да се придонесе за спречување на негативните ефекти врз животната средина како и спасот на Преспанското Езеро, во иднина продолжуваме и со други проекти кои ќе бидат од ваков карактер за зачувување на животната средина.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

НАЈНОВО