2.9 C
Ohrid
Sunday, November 27, 2022

И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА 8-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД

НАЈЧИТАНО

Ве известуваме дека прекинатата 8-ма седница на Советот на општина Охрид, која беше одржана на ден 10.02.2022 година, ќе продолжи на ден 18.04.2022 година (понеделник), веднаш по завршувањето на закажаната 10-та седница.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

СПОРТ

[popmake-52754]

НАЈНОВО